Broeken

Alle broeken van Fashion Exclusive

Voor de mooiste broeken van exclusieve en trendy merken ben je bij Fashion Exclusive aan het juiste adres. Wij hebben schitterende broeken van Just Female mbyM, ICHI, Articles en Jacky Luxury. De broeken in ons assortiment zijn stijlvol, sportief en trendy en speciaal ontwikkeld voor de jonge, moderne vrouw die midden in het leven staat en precies weet wat ze wil. De broeken van mbyM, Jacky Luxury, Articles, Just Female en ICHI zijn geschikt voor verschillende gelegenheden: zo hebben we skinny jeans die je eigenlijk bijna altijd kan dragen, we hebben heerlijk comfortabele joggingbroeken, skinny leather look broeken en soepelvallende broeken die heerlijk zitten in de zomer.

Ben je van plan om een nachtje te gaan doorhalen met je vriendinnen in een hippe club? Combineer dan een sexy nepleren broek van ICHI met een mooie top en flinke hakken. Werk je op een plek vol trendy vrouwen? Dan is een skinny jeans altijd een goede koop. De soepelvallende broeken uit onze collectie kan je combineren met een mooie top van Articles en een blazer van mbyM voor een stijlvolle look, maar je kan juist ook kiezen voor een combinatie met slippertjes en een simpele singlet. Deze look is heerlijk om mee in het park te liggen of om naar een vriendin te gaan.

Naast lange broeken heeft Fashion Exclusive natuurlijk ook mooie shorts en korte broeken in het assortiment. Wij hebben shorts van onder andere Jacky Luxury en mbyM. De populaire denim short mag sowieso niet in je zomergarderobe ontbreken. Zowel in de zomer als in de winter kan je voor de mooiste broeken terecht bij Fashion Exclusive.

Broeken van mbyM, Just Female Jacky Luxury, Articles en ICHI

Bij Fashion Exclusive vind je alleen broeken van trendy en exclusieve merken. Wij hebben broeken van de Scandinavische merken mbyM, Just Female en ICHI en broeken van de Nederlandse merken Jacky Luxury en Articles. Wist je dat topmodel Kim Feenstra schittert in de nieuwste zomercampagne van Jacky Luxury? De foto’s kan je bekijken op de productpagina’s van het merk.

Jacky Luxury, Articles, ICHI, Just Female en mbyM staan bekend om de uitstekende pasvorm en goede kwaliteit van hun kleding. De kleding van deze merken wordt ontworpen voor vrouwen met een duidelijke eigen stijl die niet bang zijn om op te vallen en die zowel hun stoere als sexy kant graag tonen. Deze top modemerken besteden veel aandacht aan de pasvorm en details. Bij Jacky Luxury worden bijvoorbeeld in bijna elk kledingstuk verschillende materialen gebruikt. De vrouw die shopt bij Fashion Exclusive kiest voor moderne, luxe kleding zonder haar spaarpot om te hoeven draaien. Alle merken die worden verkocht bij ons hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Jacky Jeans Ripped Blauw
SOLD OUT
ICHI Broek Fimo Zwart
PARTY COLLECTION
Jacky Short Jeans Blauw
SOLD OUT