Jassen en Blazers

Alle jassen & blazers van Fashion Exclusive

Een jas of blazer is onmisbaar in je kledingkast. Of het nou lente, zomer, herfst of winter is: zonder zomer- en winterjas kan je niet. En ook een blazer is onmisbaar, want met een mooi jasje of een blazer maak je elke outfit een stuk netter. Je weet maar nooit wanneer je dat nodig hebt. Misschien heb je onverwacht een belangrijk gesprek of een vervelende gelegenheid, zoals een begrafenis. Met een jasje of een blazer heb je in één keer een gepaste uitstraling.

Bij Fashion Exclusive vind je uitsluitend jassen en blazers van exclusieve merken als ICHI, mbyM, Just Female en Articles. Deze bijzondere modemerken ontwerpen kleding voor trendy, sophisticated vrouwen die midden in het leven staan en precies weten wat ze willen. Ze werken hard, geven veel om hun vriendinnen en doen graag leuke dingen. Deze vrouwen hebben een stijlvolle uitstraling met een stoer randje. Naast dat hun kleding trendy is, is het voor deze vrouw ook heel belangrijk dat de pasvorm goed is, net als de kwaliteit. Hebben de jasjes of blazers een verrassend detail, dan is deze succesvolle vrouw helemaal blij.

Dit najaarsseizoen mag de kimono van Just Female niet ontbreken in je kledingkast. Ze zitten erg comfortabel, zijn eenvoudig te combineren en de absolute trend deze herfst!

De jassen en blazers van mbyM, ICHI, Just Female en Articles in het assortiment van FashionExclusive.nl hebben een uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt van de beste stoffen. En misschien wel het mooiste van alles: ze zijn verkrijgbaar voor een heel aantrekkelijke prijs. Want voor kwalitatief goede en trendy kleding hoef je echt niet de hoofdprijs te betalen.

In ons assortiment vind je jassen en blazers van ICHI, Just Female, mbyM en Articles met een nette uitstraling. De Articles jasjes zijn perfect voor dames die netjes gekleed op het werk dienen te komen, maar ook voor vrouwen die liever een blazer dan een zomerjas dragen. De blazers van Articles hebben een perfecte pasvorm en zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in het makkelijk te combineren zwart, maar ook in opvallend oranje.

Of het nou zomer is of winter: de jasjes en blazers van mbyM, Just Female, ICHI en Articles kan je altijd dragen.