Jumpsuits

Alle jumpsuits van Fashion Exclusive

Een jumpsuit is een top en een broek die aan elkaar zitten. Wist je dat een jumpsuit van oorsprong voor parachutespringers is ontworpen? De naam geeft het natuurlijk wel een beetje weg. In de jaren zeventig waren ze al razend populair en dit jaar zijn de jumpsuits helemaal terug van weggeweest. Jumpsuits kunnen zowel een heel elegante uitstraling als een sportieve look hebben. In onze collectie vind je beide soorten jumpsuits, die je ook nog eens op allerlei verschillende manier kan combineren. Een jumpsuit heeft altijd een koordje of elastische band in de taille, zodat je figuur wel mooi wordt geaccentueerd. Een dunne riem in de taille staat vaak ook heel leuk.

De vrouw die kiest voor jumpsuits van mbyM en Articles is een modebewuste vrouw die volop in het leven staat. Ze bruist en iedereen kijkt op als zij de kamer binnen komt. Deze vrouw weet precies wat ze wil en houdt er van om op te vallen. Ze is stoer en stijlvol tegelijk en combineert vrouwelijk met sexy.

Wij hebben mbyM jumpsuits en Articles jumpsuits met korte en lange pijpen en met korte mouwen, maar ook jumpsuits die mouwloos zijn. Een jumpsuit zonder mouwen en met korte pijpen wordt ook wel een playsuit genoemd. Playsuits van mbyM en Articles zijn heerlijke kledingstukken voor in de zomer. Ook in de winter is een jumpsuit een mooi kledingstuk als je het combineer met een jasje en bijvoorbeeld enkellaarsjes.