Over Just Female

Just Female is een erg hip modemerk uit Denemarken en is ontstaan in 2006 door de modedesigner Penille Andersen samen met de eigenaren Preben Laust en Steen Holterman. Hun eerste collectie is gelanceerd in 2007 en sindsdien hebben ze succesvol het merk Just Female in andere europese landen geintroduceerd. Behalve in Denemarken is Just Female kleding momenteel te verkrijgen in Duitsland, Nederland, Italie, Zweden, Noorwegen en in de UK.

De kleding van Just Female wordt gekenmerkt door mooie lijnen gecombineerd met rauwe details die samen zorgen voor een uniek en edgy fashionable design. Just Female maakt kleding met bijzondere combinaties qua stoffen, kleuren en vormen. Niet iedereen is een Just Female vrouw. De echte Just Female vrouw is op de hoogte van de laatste trends, heeft een sterke identiteit en is erg onafhankelijk. De outfits van de Just Female vrouw zijn dus vaak verrassend en met een eigen identiteit.

Just Female bij Fashion Exclusive

De mooiste kleding van Just Female koop je online bij FashionExclusive.nl. Zo hebben we mooie blousen, broeken, jassen, jurken, tops, truien en vesten van Just Female voor dames. Alle Just Female kleding is op elkaar afgestemd en dus mooi met elkaar te combineren.

Als je je favoriete Just Female kledingstuk online besteld bij Fashion Exclusive dan is dat vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar en wordt het binnen één tot drie werkdagen bezorgd op het door jou opgegeven adres. Wij hanteren een zichttermijn van veertien dagen, dus je hebt alle tijd om je nieuwe kledingstuk van Just Female te passen. Daarnaast spaar je bij Fashion Exclusive direct voor korting op je eerstvolgende bestelling. Je favoriete Just Female kleding koop je dus online bij FashionExclusive.nl