Betaalmogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren je bestelling betalen bij FashionExclusive.nl. Zo bieden we de volgende betaalmogelijkheden aan:

  1. Betalen met iDeal
  2. Betalen met Credit Card
  3. Betalen met Paypal
  4. Achteraf betalen met AfterPay
  5. Betalen met Bancontact/Mister Cash (voor Belgische klanten)

Sisow Payment Innovations

Alle betalingen worden uitgevoerd via Sisow Payment Innovations en vinden plaats via een beveiligde SSL verbinding. Dat betekent dat je gegevens via een beveiligde verbinding worden gestuurd.

Onze Bankgegevens

FashionExclusive.nl
IBAN: NL13ABNA0548423776
Plaats: Utrecht

Afterpay logo

Achteraf betalen met AfterPay

AfterPay voert voor FashionExclusive.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij FashionExclusive.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van 200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van 250.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.