Wie is FashionExclusive.nl

Over FashionExclusive.nl

Hoi! Ik ben Eveline en ik ben begin 2014 gestart met FashionExclusive.nl

FashionExclusive.nl is een nieuwe webwinkel voor de modebewuste vrouw zoals jij, die op zoek is naar betaalbare trendy kleding van een hoge kwaliteit. Speciaal voor jou zoek ik naar items die je niet zomaar in iedere winkel vindt. Ik kies uitsluitend mooie en trendy items die net iets anders zijn. Items waar jij je mee kan identificeren en er natuurlijk super trendy bijlopen.

Zoals je wellicht hebt gezien, bied ik geen uitgebreid assortiment aan waarin je kan verdwalen en verdrinken. Echter beperk ik me vooral tot de allermooiste en exclusieve items en mooie artikelen.

Het internet kan namelijk erg groot en overweldigend zijn. Je kan verdwalen in de keuzes die je hebt en uit frustratie weet je niet meer wat je moet kiezen! Nou, ik vind dat dit anders moet! Ik bied mijn bezoekers graag een kleine collectie met mooie items, die passen bij de huidige trends van het seizoen. Het zijn niet altijd de allergoedkoopste items, maar wel de allermooiste!

Persoonlijke touch

Wat ik verder ook belangrijk vind is dat ik het winkelen bij FashionExclusive.nl heel persoonlijk voor je wil maken. Ik wil graag dat je je thuis voelt, en dat je weet dat je bij ons in goede handen bent. Ik besteed dan ook heel veel aandacht aan iedereen die een bestelling bij ons plaatst, zodat je met een grote glimlach je pakketje zal ontvangen, uitpakken en je nieuwe outfit kunt showen aan je vriendinnen en vrienden.

Glimlach

Over glimlachen gesproken: iedereen bij FashionExclusive.nl is erg blij met elke berichtje of elke review die je voor ons achterlaat. Ook als het onverhoopt een keertje verkeerd is gegaan. Het gebeurt niet vaak, maar iedereen maakt wel eens een foutje dus ik ook. Maar ik los het altijd voor je op! Want gelukkige en blije klanten, daar doen we het voor, iedere dag weer opnieuw! Ik ben dan ook erg trots op alle reviews en facebook posts die klanten voor ons achterlaten.

Word je al een beetje nieuwsgierig? ;) Probeer FashionExclusive.nl dan maar gerust uit. Bestel een mooi item en ervaar de persoonlijke service. Je loopt sowieso nooit een risico want je hebt bij FashionExclusive.nl altijd gratis verzending. Je kunt ook gratis retourneren in Nederland. Over ruilen doe ik niet moeilijk, want als het item je niet past of je vind het niet leuk, dan stuur je het gewoon weer terug. Gratis en voor niks in Nederland. Uiteraard behoort ook achteraf betalen tot de opties.

Hopelijk heb ik je enthousiast gemaakt over FashionExclusive.nl en weet je waar ik voor sta. Ik hoop je dan ook snel als klant te mogen verwelkomen!

Groetjes Eveline

Social Media

Facebook Twitter Pinterest Google Plus Polyvore

In het nieuws

Textilia.nl:
Startup: webshop FashionExclusive.nl uit Utrecht [interview]

Link: Interview FashionExclusive.nl door Textilia

Emerce.nl:
FashionExclusive.nl een nieuwe modewebshop met merkbeleving

Link: Persbericht Emerce.nl

FashionChick.nl:
"Exclusieve kleding voor de sexy, stoere en onderscheidende vrouw"

Link: FashionExclusive.nl op FashionChick