Retourneren en ruilen

Retourneren

Bestelde artikelen kun je uiterlijk binnen 14 dagen aan ons retourneren. Hiervoor dien je wel aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • 1. Mail naar klantenservice@fashionexclusive.nl en vermeld daarin het bestelnummer en de artikelen die je retour wilt sturen (incl kleur en maat);
  • 2. De artikelen moeten beslist ongedragen, ongewassen en onbeschadigd zijn;
  • 3. De artikelen worden in originele verpakkingen (zoals deze verstuurd zijn) geretourneerd;  
  • 4. Het originele label van het merk moet nog zijn bevestigd;

Belangrijk: Retourzendingen die niet aan al deze 4 punten voldoen, kunnen we helaas niet terugnemen en verwerken.

Het retourzenden doe je op de volgende manier:

Als het goed is heb je een mail ontvangen toen we jouw bestelling hebben verzonden met de track and trace code. Onderin deze mail vind je een link om je retour aan te melden. Middels deze link kun je namelijk het retouretiket downloaden, die je op het pakket moet bevestigen. (Let op: wij rekenen voor een retour 3,95. Dit bedrag dien je te betalen bij afgifte van het pakket. Dit label is 7 werkdagen geldig na download. Vervolgens kun je de zending afgeven bij een PostNL servicepunt of businesspoint. Klik hier om het voor jou dichtsbijzijnde PostNL servicepunt of businesspoint te vinden. Vraag altijd bij het afgeven van het pakket om een bewijs van afgifte.

Ruilen

Wil je een artikel ruilen voor een andere maat of kleur? Stuur dan een e-mail naar onze klantenservice: klantenservice@fashionexclusive.nl. Indien het artikel voorradig is, zullen wij dit reserveren en opsturen na ontvangst van je retourzending. Wil je graag een ander artikel ontvangen? Plaats dan een nieuwe bestelling.

Terugstorten aankoopbedrag

Na ontvangst van de retourzending, storten we binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug op je rekening.